NEGROSA


Den velkendte italienske cocktail  - Negroni, har her fået et skandinavisk twist og er forvandlet med akvavitten Mulberry Rose, til en Negrosa.

Cocktailen laves her med en del akvavit, en del vermouth rosso og en del Campari, vi har valgt at pynte den med et hvidt rosenblad, men en appelsinskal fungere stadig fremragende. Den betragtes som en apéritif.

En traditionelt fremstillet Negroni omrøres, og skal ikke rystes. Den bygges over is i et Whisky- eller lowballglas.

 

 

 

 

INGREDIENSER

Fuld glasset med is

30 ml. Mulberry Rose Aquavit

20 ml. Vermouth Rosso

10 ml. Campari

Pynt med et økologisk rosenblad eller appelsinskal

UDSTYR

Whisky- eller lowballglas

Decilitermål eller 'Jigger'

Bar ske

 

 

 

 

 

 

 

For en uddybende beskrivelse af cocktailen - Klik her, eller

 

 

Se hvordan du laver cocktailen i videoen herunder