Cocktail opskrift

NEGROSA


Den velkendte italienske cocktail  - Negroni, har her fået et skandinavisk twist og er forvandlet med akvavitten Mulberry Rose, til en Negrosa.

Cocktailen laves her med en del akvavit, en del vermouth rosso og en del Campari, vi har valgt at pynte den med et hvidt rosenblad, men en appelsinskal fungere stadig fremragende. Den betragtes som en apéritif.

En traditionelt fremstillet Negroni omrøres, og skal ikke rystes. Den bygges over is i et Whisky- eller lowballglas.

 

 

 

 

     INGREDIENSER

     Fuld glasset med is

       30 ml. / 0,3 deciliter Mulberry Rose Aquavit

     20 ml. / 0,2 deciliter Vermouth Rosso

10 ml. / 0,1 deciliter Campari

 Pynt med et økologisk rosenblad eller appelsinskal

 UDSTYR

    Whisky- eller lowballglas

    Decilitermål eller 'Jigger'

Omrører ske