Cocktail opskrift

NEGROSA


 

 

Den kendte italienske cocktail  - Negroni, har her fået et skandinavisk twist og er forvandlet med akvavitten Mulberry Rose, til en Negrosa.

Cocktailen laves her med en del akvavit, en del vermouth rosso og en del Campari, vi har valgt at pynte den med et hvidt rosenblad, men en appelsinskal fungere stadig fremragende. Den betragtes stadig som en apéritif.

En traditionelt fremstillet Negroni omrøres, og skal ikke rystes. Den bygges over is i et Whisky- eller lowballglas.

 

     
           INGREDIENSER

          Fuld glasset med is

          30 ml. / 0,3 deciliter Mulberry Rose Aquavit

          20 ml. / 0,2 deciliter Vermouth Rosso

          10 ml. / 0,1 deciliter Campari

          Pynt med et økologisk rosenblad eller appelsinskal

 

 

 

     
     UDSTYR

     Whisky- eller lowballglas

     Decilitermål eller 'Jigger'

Omrører ske